Kontakt

Kontakt

Unser Kundenservice ist immer für Sie da

Služba za kupce

Imate pitanja vezana uz naše proizvode, radna vremena naših trgovina ili tražite upute za upotrebu naših proizvoda? Naša služba za kupce vam rado stoji na raspolaganju. Slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca, društvenih mreža ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 200 220.

Za dobavljače

Za dobavljače

Želite li postati dijelom uspješne mreže? Mi u Lidlu znamo da samo s dugoročnim i uspješnim partnerstvima možemo osigurati da u našim trgovinama svakodnevno nudimo najvišu kvalitetu po najnižoj cijeni. Želite li i Vi svojim proizvodima doprinijeti zadovoljstvu naših kupaca? Onda nam se možete javiti ovdje putem obrasca za kontakt.

Kontakt karijera

Karijera

Timski si igrač, imaš jak osjećaj osobne odgovornosti i inicijative? Onda je Lidl baš za tebe.
Nudimo ti mogućnosti edukacija i razvoja karijere, stalnu podršku, zanimljive i izazovne zadatke. Naša radna atmosfera temelji se na zajedništvu, međusobnom poštovanju i odličnim radnim uvjetima.

Zvuči ti zanimljivo? Pronađi svoju priliku!

 

Press centar

Press centar

Tražite brzo dostupna priopćenja za javnost? Ovdje možete doći do svih informacija: Lidl Press centar okuplja sve važne obavijesti i činjenice iz prve ruke na jednom mjestu.

Pomoću funkcije pretraživanja moguće je brzo i lako pronaći priopćenja za javnost, fotografije ili video zapise o našoj tvrtki.

Kontakt za novinarske upite: press@lidl.hr

Nekretnine

Nekretnine

Kontinuirano se širimo i tražimo nove lokacije – bilo da se radi o ruralnom području ili centru grada. Ukoliko nudite nekretnine ili ste zainteresirani za suradnju na području nekretnina kao dobavljač ili pružatelj usluga, rado ćemo odgovoriti na sve upite.