O nama

O nama

Promišljenim vrijednostima do uspjeha

Kao međunarodna tvrtka ne snosimo odgovornost samo za dobre gospodarske rezultate već i za društveno odgovorno poslovanje u cjelini. Temelj našeg dnevnog rada je djelovati s kupcem u središtu pažnje, odgovorno upotrebljavati sredstva te se prema kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima odnositi s poštovanjem. Te se vrijednosti nalaze u načelima naše tvrtke i kodeksu postupanja.

Uzimajući u obzir sve zahtjeve tržišta i našu vlastitu odgovornost prema kupcima, društvu i okolišu, beskompromisno se držimo osnovnog načela: ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete u svim segmentima našeg asortimana.

Zaposlenicima osiguravamo radno okruženje u kojem mogu rasti, razvijati se i doprinositi zajedničkom uspjehu. Zaposlenici su naša najveća snaga.

 

Naša povijest

Naša povijest

Prve trgovine u Hrvatskoj otvorene su 2006. godine. U svojoj hrvatskoj maloprodajnoj mreži Lidl ima 107 trgovine na raspolaganju kupcima diljem Hrvatske te dva logističko-distibutivna centra, u regijama Jastrebarsko i Perušić, koji svakodnevno  proizvodima opskrbljuju Lidlove trgovine na području cijele Hrvatske.

Više o našoj povijesti možete naći ovdje ...