LIDL JE „OFFICIAL FRESH FOOD PARTNER“ EURA 2020

Dugogodišnji partner Hrvatskog rukometnog saveza Lidl Hrvatska snažno će bodriti Kauboje i na ovogodišnjem europskom prvenstvu

09.01.2020 12:00:00 | Zagreb

Dugogodišnji partner Hrvatskog rukometnog saveza Lidl Hrvatska snažno će bodriti Kauboje i na ovogodišnjem europskom prvenstvu

Lidl u siječnju postaje međunarodni partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2020. Od 2017. godine, Lidl je već po četvrti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava. Što se tiče Lidla Hrvatska, on je pak prošle godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima. Hrvatski rukometni savez i Lidl Hrvatska surađuju još od 2017. godine.


Lidl se raduje svojoj međunarodnoj ulozi Official Fresh Food Partnera muškog EURA 2020, kao i prilici da i na ovaj način prezentira svježinu i kvalitetu svojih namirnica pri opskrbi voćem svih igrača, službenih osoba, sudaca i volontera tijekom prvenstva. Međunarodno partnerstvo s Europskim rukometnim prvenstvom EURO 2020, kao i lokalna podrška Hrvatskom rukometnom savezu, nastavak su Lidlove podrške i poticanja sporta te uravnotežene prehrane uz kretanje i zdravi način života.


„Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i Kaubojima u njihovim novim izazovima. Angažirani smo u rukometu jer taj sport savršeno odgovara našoj dinamici – kao i u rukometu, timski rad je ključ i našeg uspjeha. Nestrpljivo iščekujemo EURO 2020, Lidl će biti veliki navijač naše reprezentacije!“, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Podijeli

Ostali mediji
Istraži