15 GODINA, 105 POSLOVNICA

Otvorene dvije nove Lidlove trgovine

06.12.2021 12:00:00 | Zagreb

Otvorene 2 nove Lidlove trgovine

Trgovački lanac Lidl obilježava 15 godina poslovanja u Hrvatskoj i nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U Svetoj Nedelji i u Zagrebu otvorene su nove, moderne trgovine u kojima će, baš kao i u ostalima, Lidl svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Prva je ovo Lidlova trgovina u Svetoj Nedelji, a 18. u Zagrebu, čime Lidl 15 godina poslovanja u Hrvatskoj zaokružuje s ukupno 105 trgovina. Povodom otvorenja novih trgovina, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Nove Lidlove trgovine kupcima nude ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kao i uvijek, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Obje su trgovine napravljene prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Poslovnica u Svetoj Nedelji ima 100-tinjak prostranih parkirnih mjesta, a zagrebačka na Radničkoj cesti njih čak 129 te brzu punionicu za električna vozila.

Trgovina u Svetoj Nedelji, na adresi Vojvodići 1, radi od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 14 h nedjeljom. Radno je vrijeme trgovine u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 232, od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 18 h nedjeljom.

Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.