Lidl svojim zaposlenicima zahvalio nagradom od 4000 kuna

14.06.2022 12:00:00 | Velika Gorica

Lidl svojim zaposlenicima zahvalio nagradom od 4000 kuna

Lidl svojim zaposlenicima zahvalio nagradom od 4000 kuna

Trgovački lanac Lidl Hrvatska poznat je po posebnom odnosu prema svojim zaposlenicima, zbog čega je godinama u samom vrhu liste najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Samo u prošloj godini Lidl je isplatio 8000 kn dodatka na plaću kroz novčane nagrade, uskrsnicu i božićnicu. Uz redovita povećanja plaća, razne benefite te primanja koja su iznad prosjeka u branši, Lidl je i ove godine odlučio svojim zaposlenicima zahvaliti na njihovom predanom radu novčanom nagradom u iznosu 4000 kuna neto.

Od početka poslovanja u Hrvatskoj, Lidl sustavno na godišnjoj razini povećava plaće svojim zaposlenicima. Zadnje povećanje plaća bilo je ove godine u veljači, a osim osnovnih primanja, koja su na svim razinama iznad tržišnog prosjeka, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, uskrsnica, regres, novčane nagrade, sezonski dodatak, sistematske preglede, poklone za djecu.

Lidl posebnu pažnju pridaje i razvoju svojih zaposlenika. Osim kontinuiranog ulaganja u edukacije, treninge, stručna usavršavanja te programe stipendiranja, Lidl svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja. S obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama. Kroz ovakvu praksu upravljanja ljudskim resursima, Lidl uistinu podiže standarde u svojoj industriji.

Širenjem svoje maloprodajne mreže Lidl kontinuirano otvara nova radna mjesta, a tijekom sezone zaposli oko 400 novih zaposlenika za koje se, sukladno poslovnim potrebama, nakon odrađene sezone otvara mogućnost stalnog zaposlenja. Uz postojećih 107 trgovina diljem Hrvatske te dva logističko-distributivna centra; Jastrebarsko i Perušić, a u izgradnji je i treći logističko-distributivni centar u Križu.

O Lidlu


Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima oko 11.900 trgovina i više od 200 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.
Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.


Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.
U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.
Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 107 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.


Kontakt Lidl Hrvatska:
press@lidl.hr
www.lidl.hr
Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP
Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt


Podijeli

Istraži