LIDL HRVATSKA NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE

Otvorena druga Lidlova trgovina u Varaždinu

20.11.2019 12:00:00 | Zagreb
Otvorena druga Lidlova trgovina u Varaždinu

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, intenzivno nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U Varaždinu je otvorena nova trgovina pa tako Lidl sada broji 99 trgovina u Hrvatskoj. Moderna trgovina u Varaždinu napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 102), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost te atraktivan izgled. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lidlovu drugu trgovinu u Varaždinu otvorili su voditeljica trgovine Valentina Trubelja i regionalna voditeljica prodaje Božica Sokol. Lidl je i ovaj put dao svoj doprinos lokalnoj zajednici pa je tako Zakladi solidarnosti Grada Varaždina uručena donacija u iznosu od 15 tisuća kuna za stipendiranje učenika i studenata deficitarnih zanimanja koja nedostaju gospodarstvu grada Varaždina. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu i čaj. Kupci u novoj trgovini imaju priliku uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Trgovina u Optujskoj ulici 72 G u Varaždinu otvorena je od ponedjeljka do subote od 7:00 – 21:00, a nedjeljom od 8:00 – 14:00 sati.

Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce
Novim konceptom gradnje i dizajna Lidl omogućava svojim kupcima još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Ostali mediji

Slike (2)
 • Lidlov tim na otvorenju u Varaždinu

  LIDL HRVATSKA NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE

  Zagreb, 20.11.2019

  Format slike: jpg
  Rezolucija slike: 880 x 660
  Veličina slike: 159.64 KB
  download
 • Unutrašnjost nove Lidlove trgovine u Varaždinu

  LIDL HRVATSKA NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE

  Zagreb, 20.11.2019

  Format slike: jpg
  Rezolucija slike: 560 x 420
  Veličina slike: 92.54 KB
  download

Istraži