LIDL PLUS – NOVI PROGRAM VJERNOSTI LIDLA HRVATSKA

03.02.2021 10:00:00 | Zagreb

Moderna aplikacija kupcima donosi uštede i brojne pogodnosti

Lidl Plus

Lidlovi kupci ovih dana imaju razloga za veselje – Lidl Hrvatska je lansirao novu aplikaciju koja će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti poput kupona s popustima, digitalnih računa, tražilice trgovina ili informacija o atraktivnim ponudama iz digitalnog letka. Lidl Plus aplikacija jednostavna je za korištenje, a kupci je mogu instalirati preko Google Play-a ili Apple Store-a.

Aplikacija vjernosti Lidl Plus nagrađuje svoje kupce ekskluzivnim kuponima s popustima te na jednom mjestu obuhvaća sve što Lidlovom kupcu treba – trenutne informacije o radnom vremenu, najnovije ponude, digitalne letke... Također, Lidlovi kupci svakim korištenjem aplikacije pri kupovini dobivaju digitalnu Otkrivalicu koja im donosi dodatna iznenađenja u vidu posebnih kupona. Sve ovo na pametnom telefonu, jednostavno, praktično i brzo, bez još jedne plastične loyalty kartice u novčaniku. Sve pogodnosti su jasno prikazane unutar aplikacije i mogu se iskoristiti skeniranjem digitalne kartice na blagajni. Kompletna kupnja tada je dostupna na digitalnom računu, što znatno olakšava praćenje kućnog budžeta.

„Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, rodila se ideja o nastanku naše nove aplikacije Lidl Plus. Aplikacija je atraktivna i moderna te izuzetno jednostavna za korištenje. Sigurni smo da će našim kupcima, dok koriste sve pogodnosti koje im aplikacija nudi, kupnju učiniti još jednostavnijom i ugodnijom. Ovo je samo početak Lidl Plus priče – nastavljamo razvijati nove funkcionalnosti naše aplikacije te će ona u budućnosti nuditi još više pogodnosti i još individualnije odgovoriti na potrebe naših kupaca“ – objašnjava Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija.
Jedna aplikacija, brojne pogodnosti.

Novi kuponi dostupni su u aplikaciji svakog ponedjeljka i četvrtka, a već nekoliko dana unaprijed kupci mogu planirati kupovinu zahvaljujući najavi nadolazećih kupona. Sve što je potrebno kako bi se popust primijenio jest aktivirati kupon i skenirati aplikaciju na blagajni. Već ovog tjedna u aplikaciji su dostupni kuponi s popustima na omiljeni asortiman čokolada, vina, odabrane svježe proizvode, dio suhomesnatog asortimana i druge proizvode. Lidlovi kupci moći će tako primjerice uživati u akcijama: minus 50% na vitaminski napitak, 2+1 maramice za bebe, minus 10 kn na očišćene lignje patagonica, minus 30% na Okusi zavičaja kulenovu seku, minus 40% na rižu na mlijeku. Lidl Plus možete potražiti već danas na Google Play-u ili Apple store-u.

Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.