LIDL OTVORIO 106. TRGOVINU U HRVATSKOJ

Otvorena treća Lidlova trgovina u Zadru

04.04.2022 12:00:00 | Velika Gorica

Otvorena treća Lidlova trgovina u Zadru

Lidlov tim na otvorenju trgovine u Zadru

Otvaranjem nove, 106. trgovine u Hrvatskoj, trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Treća je to Lidlova trgovina u Zadru u kojoj će, kao i u ostalim poslovnicama u Zadru te diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac svojim kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novu i modernu Lidlovu trgovinu u Zadru koja se nalazi na adresi Put Murvice 18 otvorili su voditeljica trgovine Marina Božić i regionalni voditelj prodaje David Čavić.

Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi ugodan i moderan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu. Nova trgovina u Zadru napravljena je prema modernom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva atraktivan izgled, više prirodnog svjetla unutar prodajnog prostora, veću energetsku učinkovitost i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Na parkiralištu, koje ima 2 ulaza, nalazi se više od 150 prostranih parkirnih mjesta, od kojih su 2 predviđena za punjenje električnih automobila.

Povodom otvorenja nove trgovine u Zadru, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Nova, ukupno treća Lidlova trgovina u Zadru, na adresi Put Murvice 18, radi od 7 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 21 h.

O Lidlu


Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima oko 11.900 trgovina i više od 200 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.
Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.


Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.
U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.
Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 107 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.


Kontakt Lidl Hrvatska:
press@lidl.hr
www.lidl.hr
Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP
Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Podijeli

Istraži