NASTAVAK ŠIRENJA: 107. TRGOVINA U HRVATSKOJ

Lidl otvorio novu trgovinu u Dugopolju

25.04.2022 12:00:00 | Velika Gorica

Otvorenje trgovine u Dugopolju, 107. u Hrvatskoj

U ponedjeljak, 25. travnja, Lidl je otvorio svoju 107. trgovinu u Hrvatskoj, čime nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u Dugopolju, a u njoj će, kao i u ostalim trgovinama diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac svojim kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.


Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se u Dugopolju na adresi Svetog Leopolda Mandića 17. Svečanom otvorenju trgovine prisustvovale su regionalna voditeljica prodaje Katarina Perić i voditeljica trgovine Miranda Đondović.


Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu. Nova trgovina u Dugopolju napravljena je prema modernom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva atraktivan izgled, više prirodnog svjetla unutar prodajnog prostora, veću energetsku učinkovitost i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Na parkiralištu, koje ima 2 ulaza, nalazi se 140 prostranih parkirnih mjesta, od kojih su 2 predviđena za punjenje električnih automobila.


Na dan otvorenja nove trgovine u Dugopolju, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Radno vrijeme Lidlove trgovine u Dugopolju je od 7 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 16 h.

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Podijeli

Istraži