NASTAVAK ŠIRENJA: 107. TRGOVINA U HRVATSKOJ

Lidl otvorio novu trgovinu u Dugopolju

25.04.2022 12:00:00 | Velika Gorica

Otvorenje trgovine u Dugopolju, 107. u Hrvatskoj

U ponedjeljak, 25. travnja, Lidl je otvorio svoju 107. trgovinu u Hrvatskoj, čime nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u Dugopolju, a u njoj će, kao i u ostalim trgovinama diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac svojim kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.


Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se u Dugopolju na adresi Svetog Leopolda Mandića 17. Svečanom otvorenju trgovine prisustvovale su regionalna voditeljica prodaje Katarina Perić i voditeljica trgovine Miranda Đondović.


Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu. Nova trgovina u Dugopolju napravljena je prema modernom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva atraktivan izgled, više prirodnog svjetla unutar prodajnog prostora, veću energetsku učinkovitost i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Na parkiralištu, koje ima 2 ulaza, nalazi se 140 prostranih parkirnih mjesta, od kojih su 2 predviđena za punjenje električnih automobila.


Na dan otvorenja nove trgovine u Dugopolju, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Radno vrijeme Lidlove trgovine u Dugopolju je od 7 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 16 h.

O Lidlu


Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima oko 11.900 trgovina i više od 200 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.
Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.


Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.
U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.
Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 107 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.


Kontakt Lidl Hrvatska:
press@lidl.hr
www.lidl.hr
Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP
Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Podijeli

Istraži