LIDL HRVATSKA I HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ

Uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Hrvatski rukometni savez i ponosni partner Lidl Hrvatska produžili su i unaprijedili suradnju

21.12.2018 11:00:00 | Zagreb
Lidl Hrvatska i partner HRS

Održano je svečano potpisivanje novog sponzorskog ugovora između Hrvatskog rukometnog saveza i tvrtke Lidl Hrvatska. Ugovor je u ime Hrvatskog rukometnog saveza potpisao predsjednik, g. Tomislav Grahovac, a u ime tvrtke Lidl Hrvatska, predsjednik Uprave, g. Boris Lozić.
Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac nije krio zadovoljstvo: „Nakon uspješne godišnje suradnje s jednim od značajnijih gospodarskih subjekata, možemo reći kako nam je izuzetna čast i zadovoljstvo što je Hrvatski rukometni savez prepoznat od strane Lidla kao jedan pozitivan brend i kanal komunikacije. Zahvalio bi svim djelatnicima Lidla i Hrvatskog rukometnog saveza što su pridonijeli ovom uspješnom partnerstvu. Izuzetno sam ponosan na našu dosadašnju suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti.“

Predsjednik Uprave Lidla Hrvatska Boris Lozić ovom je prigodom poručio: „Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i Kaubojima u njihovim sportskim uspjesima. Naša dosadašnja suradnja bila je jako uspješna, a to nam predstavlja dodatan poticaj za budućnost. Nestrpljivo iščekujemo Svjetsko prvenstvo, Lidl će biti potpora i veliki navijač naše reprezentacije!“

Kategorije

Asortiman