Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

11.03.2019 11:00:00 | Pula
Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, koja s novootvorenom trgovinom u Gradu Puli trenutno broji 97 trgovina diljem Hrvatske. Riječ je o drugoj Lidlovoj trgovini u Puli, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih ukupno 128), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. U novoj pulskoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Drugu Lidlovu trgovinu u Puli svečano je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci, uz pomoć voditeljice trgovine Jelene Novković, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec vodio je događaj otvorenja trgovine. Dječji zbor „Zaro“ razveselio je sve okupljene svojim glazbenim nastupom. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene pulske trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu, čaj i balone. Kupci će u novoj pulskoj trgovini od ponedjeljka, 11.3. do nedjelje 17.3., imati priliku uživati u posebnim ponudama prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Nova Lidlova trgovina u Puli projektirana je i izgrađena prema visokim standardima energetske učinkovitosti. Više prirodnog svjetla, prostrana pekara, širi hodnici za ugodnu i jednostavnu kupnju samo su neke od prednosti nove, moderne trgovine.

Kontakt

Sektor korporativnih komunikacija
press@lidl.hr

Kategorije

Trgovine

Ostali mediji

Slike (1)
 • Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

  Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

  Pula, 11.03.2019

  Format slike: Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj
  Rezolucija slike: 6480 x 4320
  Veličina slike: 1,023.54 KB
  download

Istraži