100 novih domaćih proizvoda na Lidlovim policama

100 novih domaćih proizvoda na Lidlovim policama

05.12.2023 11:00:00 | Velika Gorica

Dobitnici natječaja Hrvatskih ruku djelo od 4.12. plasiraju proizvode diljem Hrvatske

Dobitnici natječaja Hrvatskih ruku djelo od 4.12. plasiraju proizvode diljem Hrvatske

Od ponedjeljka, 4.12., pa sve do isteka zaliha, na Lidlovim policama možete pronaći stotinjak novih domaćih proizvoda – od domaćih tjestenina, eko brašna i ručno rađenih slastica preko kulena, sireva, vina, craft piva i maslinovih ulja pa sve do prirodne kozmetike i deterdženata. Ovi jedinstveni proizvodi i 35 domaćih dobavljača koji ih proizvode odabrani su po završetku Lidlovog natječaja „Hrvatskih ruku djelo“ koji je organiziran povodom obilježavanja 10. obljetnice uspješnog brenda Okusi zavičaja.


Gurmani i sladokusci, ali i ljubitelji i poznavatelji domaće hrane ovog ponedjeljka, 4.12., dolaze na svoje. U Lidlu je počela prodaja stotinjak autohtonih proizvoda iz svih krajeva Hrvatske. Pripremljeni u obiteljsko-poljoprivrednim gospodarstvima, ručno rađeni, proizvedeni s posebnom pažnjom i ljubavlju, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osim prirodne kozmetike i deterdženata, tu su prehrambeni proizvodi svih kategorija – mesne delikatese, riba i kozice, sireva, eko brašna i namazi, razni domaći keksi i poslastice, vrhunska maslinova i bućina ulja, vina i piva, džemovi, umaci, tjestenine…


Projektom „Hrvatskih ruku djelo“, Lidl je želio dodatno podržati obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva i druge male dobavljače iz cijele zemlje, pružajući im priliku da postanu Lidlovi partneri i na taj način plasiraju svoje proizvode diljem Hrvatske. Natječaj „Hrvatskih ruku djelo“ trajao je od 5.5. do 30.6.2023., a prijaviti su se mogli OPG-ovi, proizvođačke organizacije i drugi organizacijski oblici poljoprivrednika. Proizvođači su na natječaj mogli prijaviti više vrsta svojih proizvoda, uz uvjet da se radi o proizvodu hrvatskog podrijetla i vlastite proizvodnje. Ukupno je zaprimljeno 200 prijava, od kojih je odabrano 35 novih dobavljača.


Više o novim Lidlovim dobavljačima i njihovim proizvodima možete pronaći na linku: https://okusizavicaja.hr/upoznajte-nase-nove-domace-dobavljace/

O Lidlu

Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima više od 12.000 trgovina i više od 220 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta. Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima.

Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa. Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta. U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš.

U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan. Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura. Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 109 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.

Kontakt Lidl Hrvatska:

press@lidl.hr www.lidl.hr

Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP

Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt


Podijeli

Istraži