Na splitskim Mejašima otvorena nova i moderna Lidlova trgovina, 109. u Hrvatskoj

Peti Lidl u Splitu, 109. u Hrvatskoj

30.10.2023 11:00:00 | Velika Gorica

Peti Lidl u Splitu, 109. u Hrvatskoj

Tim zaposlenika Lidlove trgovine Mejaši

Trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je u ponedjeljak, 30. listopada, svoju 109. trgovinu u Hrvatskoj i petu u Splitu, čime bilježi nastavak širenja svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u splitskoj četvrti Mejaši te će, kao i ostale trgovine diljem Hrvatske, kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se na adresi Vukovarska ulica 190 u Splitu, a simboličnim rezanjem vrpce otvorili su je voditeljica trgovine Filipa Župić i regionalni voditelj prodaje Mate Bilić. Trgovina ima ukupno 98 parkirnih mjesta, a zanimljivo je da se radi o prvoj Lidlovoj trgovini u Splitu sa samonaplatnim blagajnama.

Povodom otvorenja nove Lidlove trgovine, za kupce su bile pripremljene prigodne akcije i popusti na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu.

Ovom prigodom, trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju od 1.500,00 eura Osnovnoj školi Mejaši koja ima dijamantni status međunarodne Eko-škole, čime potvrđuje neprekidni dugogodišnji rad na odgoju i obrazovanju za zaštitu okoliša. Ovom donacijom, Lidl je podržao napore naših najmlađih u borbi za očuvanje okoliša, s obzirom na to da je predanost ekologiji jedna od najvažnijih stavki Lidlovog društveno-odgovornog poslovanja.

Radno vrijeme trgovine na Mejašima je od 8 do 22 sati od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 21 sati.

 

O Lidlu


Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima više od 12.000 trgovina i više od 220 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.
Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.


Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta. U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.
Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.


Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 109 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.


Kontakt Lidl Hrvatska:

press@lidl.hr
www.lidl.hr
Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP
Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt


Podijeli

Istraži