Lidl je službeni Fresh food partner UCI Svjetskog prvenstva u biciklizmu 2023.

Lidl Fresh food partner UCI-ja

03.08.2023 10:00:00 | Velika Gorica

Lidl je službeni Fresh food partner UCI Svjetskog prvenstva u biciklizmu 2023.

Lidl je službeni Fresh food partner UCI Svjetskog prvenstva u biciklizmu 2023.

U kolovozu 2023. po prvi puta će se održati 13 biciklističkih prvenstava na jednom velikom događaju. Lidl podržava ovo veliko natjecanje svjetskog upravnog tijela za biciklizam - UCI (Union Cycliste Internationale).

UCI Svjetsko prvenstvo u biciklizmu održava se u Glasgowu i diljem Škotske od 3. do 13. kolovoza. Bit će to jedno od najvećih biciklističkih natjecanja u povijesti te će okupiti 13 postojećih UCI svjetskih prvenstava koja po prvi put čine jedan veliki događaj. U tom kontekstu, UCI Svjetsko prvenstvo u biciklizmu i Lidl – jedan od vodećih trgovačkih lanaca – sklapaju partnerstvo. Kao službeni Fresh food partner, Lidl podržava svih 13 UCI svjetskih prvenstava na događaju i želi ukazati na važnost kretanja i osviještene prehrane u zdravom načinu života. Lidl svojim kupcima omogućuje donošenje odgovornih odluka o kupnji te pruža pristup svježoj hrani najbolje kvalitete i po najpovoljnijoj cijeni. To Lidl čini pouzdanim partnerom svojim kupcima pri svakodnevnoj kupnji.

Međunarodna organizacija i međunarodni događaj

Kao tvrtka Schwarz Grupe, Lidl je zastupljen diljem svijeta s više od 12.000 trgovina u 31 zemlji diljem Europe i SAD-a – što ga čini savršenim partnerom UCI Svjetskog prvenstva u biciklizmu 2023., na kojem će sudjelovati više od 6000 profesionalnih i amaterskih biciklista iz više od 120 zemalja. Kao što su Lidlovi proizvodi dostupni svima, tako je i s biciklizmom: riječ je o sportu idealnom za sve koji žele biti aktivniji u svakodnevnom životu.

Voditeljica Odjela korporativnih komunikacija Marina Dijaković ovom je prilikom izjavila: “Sretni smo zbog prilike da budemo uključeni u tako inovativan i jedinstven događaj. Fresh food partnerstvo savršeno pokazuje Lidlovu ambiciju da podrži zdrav i aktivan način života pružanjem svjesnijeg i zdravijeg izbora hrane. S obzirom na to da je riječ o uistinu revolucionarnom globalnom događaju, veselimo se suradnji s UCI Svjetskim prvenstvom u biciklizmu 2023., kao i inspiriranju ljudi da unesu više vitalnosti i sporta u svakodnevni život.”

O Lidlu

Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima oko 12.200 trgovina i više od 220 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.

Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 107 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.

O organizaciji UCI

Osnovano 14. travnja 1900. u Parizu, Francuska, Union Cycliste Internationale (UCI) je svjetsko upravno tijelo za biciklizam. Razvija i nadzire biciklizam u svim njegovim oblicima i za sve ljude: kao natjecateljski sport, zdrava rekreacijska aktivnost, prijevozno sredstvo, a i samo za zabavu. UCI upravlja i promovira deset cestovnih biciklističkih disciplina, staza, brdski bicikl, BMX Racing, BMX Freestyle, cyclo-cross, trials, dvoranski biciklizam, biciklizam esport i šljunak. Pet njih je uključeno u program Olimpijskih igara (cesta, staza, brdski bicikl, BMX Racing i BMX Freestyle), dvije su na Paraolimpijskim igrama (cestovne i staza), te četiri na Olimpijskim igrama mladih (cestovni, brdski biciklizam, BMX Racing i BMX Slobodni stil). Za više informacija: www.uci.org

Kontakt


Podijeli

Istraži