Otvorena nova Lidlova trgovina u Novom Marofu

Otvorena nova Lidlova trgovina u Novom Marofu

16.10.2023 10:00:00 | Velika Gorica

Otvorena nova Lidlova trgovina u Novom Marofu, 108. u Hrvatskoj

Svečano otvorenje nove Lidlove trgovine u Novom Marofu

Trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je u ponedjeljak, 16. listopada, svoju 108. trgovinu u Hrvatskoj, čime bilježi nastavak širenja svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u Novom Marofu te će, kao i ostale trgovine diljem Hrvatske, kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se u sklopu retail parka Novi Marof, na adresi Grana 150/4. Svečanom otvorenju nove trgovine prisustvovali su gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač, regionalni voditelj prodaje Tomislav Križnjak i voditeljica trgovine Slavica Sakač.  Povodom otvorenja nove Lidlove trgovine, za kupce su bile pripremljene prigodne akcije i popusti na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu.

Ovom prigodom, trgovački lanac Lidl Hrvatska i retail park Novi Marof zajednički su donirali 3000 € za dječju školu nogometa NK Novi Marof koju polaze djeca od 5 do 17 godina, čime se podržava i potiče sport te zdrav i aktivan način života od najmlađe dobi.

Radno vrijeme trgovine u Novom Marofu je od 8 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 14 sati.

 

O Lidlu

Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl trenutačno ima više od 12.000 trgovina i više od 220 logističko distributivnih centara u 31 zemlji diljem svijeta.

Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i usmjerenost na procese određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, lokalnim logističko distributivnim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.

Lidl trenutno ima više od 360.000 zaposlenika. Dinamika svakodnevnog rada, snaga tima kao rezultat toga te pravednost pri ophođenju karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta. U svakodnevnom poslovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan.

Schwarz grupa, koja diljem svijeta posluje kao maloprodajna grupacija, u fiskalnoj godini 2021. generirala je promet od 133,6 milijardi eura.

Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 108 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 3200 zaposlenika.

 

Kontakt Lidl Hrvatska:

press@lidl.hr

www.lidl.hr

Facebook: http://bit.ly/2g4ZzGP

Instagram: @lidl_hrvatska

Kontakt


Podijeli

Istraži